Adaptil sikrer dig en rolig og glad hund

Adaptil beroliger (foto: billigdyrehandel.dk)
Adaptil beroliger (foto: billigdyrehandel.dk)

Hunde er et rovdyr, og forekommer derfor også sjældent bange og ængstelige. Det sker dog engang i mellem, specielt omkring nytår, hvor det kan være en god idé at berolige hunden, når det sker.

Adaptil gør din hund rolig og glad

Adaptil har specialiseret i at lave produkter med stoffer, som gør din angste eller stresset hund afslappet og rolig igen. Produkterne indeholder signalstoffet, feromoner, som tæven udskiller fra mælkekirtlerne når hun har fået sine hvalpe. Det har derfor stor betydning for hvalpens tilknytning til moderen og for hvalpens udvikling, stabilitet og tryghed. Dermed giver det også mod til at udforske verdenen.

Adaptil anvendes når du opdager typiske tegn på stress og ubehag hos din hund. Det er for eksempel en hund, der ryster og kryber sammen. Det kan også være gennem mistet appetit eller mistet legelyst. Her kan du bruge Adaptil til at genoprette trygheden hos din hund.

Adaptil hjælper også den hund, som viser ødelæggende adfærd ved at kradse i møbler og vægge, bidder i ting, den ikke plejer eller hvis den hyler og gør mere end sædvanligt.

Anvendelse af Adaptil

Der er flere måder du kan bruge Adaptil på. Du kan blandt andet få et halsbånd med indbyggede feromoner, som vil have en beroligende effekt på din hund. Du tager det blot om hundens hals, indstiller størrelsen og klipper det overskydende af. Halsbåndet kan holde i op til 4 uger. Det må dog ikke blive vådt, så kommer stofferne ikke ud.

Du kan også bruge Adaptil på spray of diffuser. Diffuseren stikker du i stikkontakten, og på den måde kommer stofferne ud i rummet, som en luftfrisker. På den måde har du en rolig hund hele tiden. Den bør være i det rum, hunden befinder sig mest.
Adaptil på spray kan du spraye de steder, hvor hunden opholder sig – i kurven eller i sofaen. Du må dog ikke sprøjte det direkte i hundens pels.

Se udvalget af Adaptil her

Se mere her:

Behandl din hund med allergifoder

Din hund har bedst af BARF Complex

Share
Back to Top