3 gode råd, når du skal vælge det rigtige hundefoder

Sørg for din hund spiser sig sund og glad (foto Petworld.dk)
Sørg for din hund spiser sig sund og glad (foto Petworld.dk)

Hunden er menneskets bedste ven. Det hører vi igen og igen, og måske er der noget om det. Mange mennesker er hundeelskere og vil gøre hvad som helst for, at deres golden retriever, lille glade mops eller store flotte jagthund har det godt. Hunden er for de fleste en del af familien, og den skal være glad og tilfreds. Når man skal forkæle sin hund, er det vigtigt, at den får noget godt at spise.

Men at skulle vælge det rigtige foder til sin hund kan være svært. Der er mange forskellige valgmuligheder på markedet, og man skal manøvre rundt i en verden af forskellige hundefodermærker, tilbud og priser.

Gode råd til dig, der skal købe hundefoder

Når man skal finde det helt rigtige foder til sin hund, skal man tage disse ting med i sine overvejelser:

For det første skal man kigge godt efter, hvilke råvarer hundefoderet skal indeholde. Det er vigtigt for din hund, at foderet indeholder den helt rigtige sammensætning af fedt, proteiner, kulhydrat, vitaminer og mineraler. Den vigtigste proteinkilde skal gerne være kød, da det giver din hund en flot pels og opbygger dens muskler. Så husk at kigge ekstra godt på varedeklarationen, inden du beslutter dig.

For det andet skal smagen være i orden. De fleste hundeejere vil ikke bare nøjes med en dårlig omgang hundefoder til deres hund men vil have foder af god kvalitet, så hunden også får en god smagsoplevelse. Hunden vil gerne have, at der er variationen i smagen, så tilbyd din hund lidt forskelligt mad med fisk, oksekød, kylling eller måske lam.

For det tredje skal du være opmærksom på, at der skal være nok energi i maden. Det afhænger af hundens størrelse, hvor meget energi den har brug for. Men det er vigtigt, at den får det rigtige skud energi, så din hund kan være glad og aktiv hele dagen igennem.

Share

One comment

  1. Pingback: Lad butikkens ekspedient finde det rigtige hundefoder

Comments are closed.

Back to Top